Portar

Portar

Takskjutportar från ConDoor betyder säkerhet, hållbarhet, hög kvalitet, stil och möjlighet till anpassning. Dessa är alla viktiga egenskaper när du letar efter en pålitlig industriport som ska fungera problemfritt under alla omständigheter. En beprövad produkt som tillverkas efter dina önskemål och som levereras i tid.

Det bästa alternativet för objekt med stora öppningar är dukportar eller dukvikportar, som har goda ljud- och värmeisolerande egenskaper. Den optimala lösningen för industrihallar, flyghangarer, traversbanor , varv- och stålindustri. Även som mellanväggar i  motions/ idrottshallar och festsalar.

En garageport ska passa både i stil, färg och storlek samtidigt som kvalitet och pris är minst lika viktigt. Tillsammans med er skapar vi en port som uppfyller era önskemål och behov. 

Beställ er nya garageport
Select-Line i vår Webbutik.

I Reco Duo vikportar har vi kombinerat det bästa av två världar. Ni får en port stark som en rambyggd och med ett isolervärde som en sandwichbyggd port. 

Genom Recos mycket långa erfarenhet av att tillverka vikportar för industrier och lokaler samt att lyssna på våra kunder kontinuerligt, läggs stor fokus på kvalitet, livslängd och design vid framtagande av Reco Duo. Vikporten, som är CE-märkt, och uppfyller högt ställda krav enligt EN13241-1 sparar energi och miljö och bidrar till hög säkerhet för användaren.

Ballan har ett stort och brett utbud av vipportar för att möta alla behov när det gäller storlek, placering och funktion av garageportar.
Modern och innovativ teknik garanterar fullständig tillförlitlighet (testat tusentals arbetscykler ) för att garantera maximal säkerhet mot risken för olyckor och på vissa modeller, uppfyller höga standardkrav när det gäller värmegenomgångsenergi uppgradering av byggnader.
Men framför allt, alltid i linje med din budget.

Extra trygghet

Vi har arbetat med portar sedan 1996 och är experter på allt inom portar

Välj helt själv!

Oavsett önskemål gällande storlek eller kulör så har vi en lösning som vi anpassar helt efter era behov! Vi erbjuder givetvis montering så att vi kan lämna garantier på både material, arbete, säkerhet och myndighetskrav.

Hög kvalitet och säkerhet

Alla portar vi levererar är CE-märkta, tillverkade i Europa och levereras med upp till 5 års garanti.

Vilka är ConDoor?

Vi har arbetat med portar i alla former och storlekar sedan 1996. År 2001 började vi vårt nära samarbete med ConDoor Group BV som har sin tillverkning i Holland. Där tillverkas alla de takskjutportar vi säljer, både garageportar för privat bruk och industriportar för industrifastigheter och lantbruk.  Vi anser att säkerhet, hållbarhet, möjlighet till anpassning och utseende är mycket viktiga egenskaper när man väljer en port till sin fastighet oavsett om den är liten eller stor.