Garageportar

Garageportar med personlig touch

Ditt hem kan vara vackert men kanske saknar den finish som en attraktiv och praktisk garageport kan utgöra. Du letar efter en pålitlig och hållbar produkt som kan hanteras på ett enkelt och säkert sätt samtidigt som den tillför ytterligare värde till din egendom. Men, framför allt en garageport som gjorts enligt dina personliga önskemål och som harmonierar med ditt hem.

Skräddarsydd


Varje garageport som lämnar vår fabrik byggs enligt order.
 
Vi kan erbjuda dig ett brett urval av portar som tillverkas av kvalitetsmaterial i en mängd olika utformningar, ytmaterial, och designer. Du kan kombinera dem så att det verkligen tillfredsställer ditt hjärta..
 
Färgen på garageporten kan också väljas efter din smak och husets utseende. Tack vare portarnas konstruktion kan du optimera ditt utnyttjande av garagets volym.

Säkerhet


Våra garageportar uppfyller de mest strikta europeiska riktlinjerna när det gäller säkerhet och hållbarhet. I över 20 år har våra portar, i en vid variation av användningsområden och i variabla väderförhållanden, kunnat ge tillförlitlig och lätthanterlig passage in och ut. Från Sverige och Storbritannien till exempelvis, Tyskland och Spanien.
 
Med hjälp av denna hemsida kan du tillsammans med oss bestämma specifikationerna för din port. Vi skapar gärna en rimligt prissatt och exklusiv garageport åt dig, som helt överensstämmer med dina individuella önskemål.

Hög kvalité

Endast material av högsta kvalitet och hållbarhet används i tillverkningen av våra garageportar. De är kontrollerade och certifierade av Stiftelsen för Fasadelementkvalitet, SKG. Våra portar uppfyller naturligtvis kraven enligt Europastandard EN 13241-1, vilket är obligatoriskt för CE märkning.

Tilllverkning

Vi tillverkar varje garageport på ett professionellt sätt efter önskemål och den kontrolleras noggrant före leverans

Därför kan vi ge en fullständig 10-års tillverkargaranti som täcker hela porten vilket inkluderar de delar som kan slitas, som t ex torsionsfjädrar, lyftvajrar, gångjärn och rullar. De tydliga villkor som gäller i denna garanti kan erhållas på begäran.

Önskar du offert på en garageport?

Lämna dina uppgifter och vad du behöver hjälp med, så hör vi av oss snarast möjligt.