Stora portar

Stora portar

Champion Door tillverkar dörrar och portar för mycket stora öppningar. Våra produkter omfattar hangarportar , industriportar , kommersiella portar, hamnportar, varvsportar och traversportar. Typiska miljöer inkluderar processindustrin, gruv- och mineralteknik , blästring och lackering, energi, återvinning, skeppsvarv, kommersiella byggnader, flygplanshangarer och distributionscentraler .

Anpassade stora industriportar, traversportar och lyftväggar som tillverkas av standardiserade komponenter enligt kundens specifikationer är en extremt pålitlig tillverkningsprocess och ger ett minimalt servicebehov. Alla våra portar är CE-märkta och uppfyller gällande standard. I mycket stora öppningar som hangarportar är bredd och höjd inte begränsande på grund av Champion Doors lyftande stödbenssystem.

För isolerade lokaler rekommenderar vi Champion Door NK2 Double och NK4 Warm – modellerna. Den isolerade dubbla duken gör att dessa stora portar ger ett mycket lågt U-värde och bidrar till att hålla energikostnaderna på en betydligt lägre nivå jämfört med konkurrerande oisolerade dukvikportar.  Det lyftande stödbens-systemet gör att Champion Door inte har några bredd- eller höjdbegränsningar.

Önskar du offert på stora portar?

Lämna dina uppgifter och vad du behöver hjälp med, så hör vi av oss så snart vi hinner.