Vipportar

Vipportar från Ballan

Ballan SpA har ända sedan starten 1970 hela tiden målmedvetet strävat efter att ha absolut högsta kvalitet i både grundkonstruktion och slutprodukt och att ligga längst fram när det gäller produktutveckling, design och användande av högteknologiska lösningar

Ballan SpA är en mycket respekterad och välrepresenterad tillverkare av garageportar över hela Europa med över 1,000,000 installerade portar.

Fler alternativ, fler lösningar

Ballan har ett stort och brett utbud av vipportar för att möta alla behov när det gäller storlek, placering och funktion av garageportar.
Modern och innovativ teknik garanterar fullständig tillförlitlighet (testat tusentals arbetscykler ) för att garantera maximal säkerhet mot risken för olyckor och på vissa modeller, uppfyller höga standardkrav när det gäller värmegenomgångsenergi uppgradering av byggnader.
Men framför allt, alltid i linje med din budget.

vipport-ballan-logo

Ballan - Säkerhet och pålitlighet, år efter år.

Steel

Steel är en oisolerad vipport med ett ytterst attraktivt prisläge. Den har givetvis samma höga kvalitetskrav som våra övriga produkter.

För att kunna erbjuda absolut bästa pris säljs denna modell endast i större volymer om minst 20 enheter. Det perfekta valet för bostadsrättsföreningar!

Konstruktionen med motvikter som är helt dolda i kombination med fallskydd gör porten enormt säker!

Steel kan monteras i öppningen eller innanför öppningen där den senare är speciellt praktisk vid renoveringar där de ska ersätta gamla portar med spiralfjädrar.

Steel behöver inte någon infästning i tak vilket dels bidrar till att hålla ner monteringskostnaden, inte innebär något hinder vid oisolerade fribärande tak och framförallt frigör utrymme!

RAL 6005

RAL 6009

RAL 7035

RAL 8017

RAL 8019

RAL 9002

RAL 9010

RAL 9016

Vi förbehåller oss rätten att löpande göra ändringar i kulörprogrammet.   På grund av tekniska anledningar kan upplevelsen av de olika kulörerna skilja sig från verkligheten och kan inte alltid återges exakt.

Zink

Ideal HF

MyFusion 200

MyFusion 200 är en isolerad vipport med en modern konstruktion och ett attraktivt utseende.

Portarna har precis som Zink den smidiga karmkonstruktionen med dolda motvikter och fallskydd. Inga infästningar i tak behövs!

Det finns möjligheter att påverka utseendet både med val av paneltyp och strukturer. Dessa portar är framförallt lämpliga vid renovering av isolerade garagelängor.

Motordrivna portar

Öppna er vipport bekvämt med ett knapptryck!

HF är beteckningen på portar utrustade med klämskyddslister runt om karmen.

Tack vare dessa klämskyddslister i kombination med en av Ballan specialutvecklad portautomatik uppfyller de alla gällande krav för motordrivna portar enligt EN 13241-1.

ERG1 är en specialutvecklad portautomatik med få rörliga delar. Den inkluderar klämskyddssensorer och fjärrmanövrering.

Önskar du offert?

Lämna dina uppgifter och vad du behöver hjälp med, så hör vi av oss snarast möjligt.