Industriportar

Industriportar av hög kvalité

När man letar efter rätt takskjutport är säkerhet, hållbarhet, möjlighet till anpassning och utseende mycket viktiga egenskaper. Du söker en pålitlig produkt som ska fungera problemfritt under alla omständigheter.

En beprövad produkt som tillverkas efter dina önskemål och som levereras i tid.

Utförande

Av stål och aluminium, med eller utan fönster och i nästan vilka önskade storlekar och färger som helst.

Tack vare de många möjliga kombinationerna kan portarna enkelt integreras i såväl industri som lantbruksbyggnader. De är funktionella, enkla att hantera och förhöjer utseendet på lokalerna.

Planering

Denna webbsida ger en detaljerad överblick över våra modeller, material, produktvarianter och specialportar.

Med hjälp av denna information kan du tillsammans med dina rådgivare bestämma utformningen för just din port.

Säkerhet

Våra takskjutportar uppfyller de mest krävande EU-normerna när det gäller säkerhet och hållbarhet.

I mer än 20 år har våra portar installerats och uppskattats över hela Europa – från Sverige till Spanien, från Schweiz till Island, i ett brett spektrum av användningsområden och i mycket varierande väderförhållanden (temperatur, vind och nederbörd) ger våra takskjutportar pålitligt tillträde genom de öppningar där de installerats.

Garanterad kvalitet

Med våra takskjutportar kan du räkna med optimal säkerhet och hållbarhet beträffande såväl produkten som leveransen, installationen och servicen. Vi garanterar högsta kvalitet.

Flexibel

Våra takskjutportar är uppbyggda av olika stål- eller aluminiumsektioner. Detta ger dig möjligheten att specificera format, funktionalitet och utseende efter egna önskemål.

Dessutom kan portarna lackeras i valfri RAL/NCS färg. Våra erfarna ingenjörer har expertkunskaperna som gör att de kan ta fram en passande takskjutport för just din unika situation.

Certifierad

För att garantera kvalitet och säkerhet hos industriportar har EU-kommissionen etablerat Europeiska riktlinjer i EN13241 1:2003 standarden.

Samtliga våra portar uppfyller de krav som specificeras i denna CE NEN standard. Detta har fastslagits av det ackrediterade svenska forskningscentret RISE (Sveriges Tekniska Forskningsinstitut).

Hållbar

Du vill naturligtvis ha en takskjutport som helt och hållet uppfyller dina önskemål och som kommer att fungera problemfritt i många år. Panelerna i våra portar har optimalt korrosionsskydd tack vare att vi använder material av högsta kvalitet som är galvaniserat/anodiserat och lackat.

Detta är en garanti för lång livslängd t o m när de utsätts för extrema väderförhållanden.

Tillförlitlig

Våra takskjutportar tillverkas helt och hållet i Europa. I mer än 20 år har ConDoor över hela Europa levererat kvalitetsportar i enlighet med överenskomna specifikationer och leveranstider, från våra egna fabriker.

Vi håller vår kvalitetsstandard på högsta nivå genom nyskapande produkter och omfattande intern kvalitetskontroll. Våra produkter gör oss till ett av de ledande portföretagen i Europa.

Önskar du offert?

Lämna dina uppgifter och vad du behöver hjälp med, så hör vi av oss så snart vi hinner.