Ett samarbete med ConDoor Group optimerar både er verksamhet och ekonomi!

Portar av alla möjliga varianter är en viktig del i många verksamheter. De finns där och utför sina uppgifter, och så länge de fungerar bidrar de till såväl bättre arbetsmiljö som bättre ekonomi. Vårt mål är att se till att detta upprätthålls och att ni får ut så mycket som möjligt av era produkter till en så låg kostnad som möjligt.

Kompetens

Våra kompetenta servicetekniker når de flesta områden i landet. Ofta är det samma personliga tekniker ni möter när ni har någon form av servicebehov. Våra servicetekniker är utbildade på alla produkter och i servicebilarna finns det alltid ett stort urval av reservdelar.

Service

Vi hjälper alla typer av kunder, från mindre företag med någon eller några portar till stora centrala lager med verksamhet dygnet runt. Självklart anpassar vi servicenivån till er verksamhets behov. Med våra behovsanpassade serviceavtal tryggas funktionen och vi ser till att era produkter följer gällande föreskrifter. Vi servar och underhåller även närliggande system såsom grindar och jalusier, oavsett fabrikat eller modell.

Samarbete

Med ett samarbete med ConDoor Group får ni en pålitlig servicepartner. Våra tekniker finns snabbt på plats. Vi eftersträvar långsiktighet och nära samarbete tillsammans med våra kunder.

Menu