Service & hjälp

Ett samarbete med ConDoor Group optimerar både er verksamhet och ekonomi!

Portar av alla möjliga varianter är en viktig del i många verksamheter. De finns där och utför sina uppgifter, och så länge de fungerar bidrar de till såväl bättre arbetsmiljö som bättre ekonomi.

Vårt mål är att se till att detta upprätthålls och att ni får ut så mycket som möjligt av era produkter till en så låg kostnad som möjligt.

Kompetens

Våra kompetenta servicetekniker når många områden i landet och via samarbetspartners ännu fler! Ofta är det samma personliga tekniker ni möter när ni har någon form av servicebehov. Våra servicetekniker är utbildade på alla produkter och i servicebilarna finns det alltid ett stort urval av reservdelar.

Service

Vi hjälper alla typer av kunder, från mindre företag med någon eller några portar till stora centrala lager med verksamhet dygnet runt. Självklart anpassar vi servicenivån till er verksamhets behov. Med behovsanpassade serviceavtal tryggas funktionen och vi ser till att era produkter följer gällande föreskrifter. Vi servar och underhåller även närliggande system såsom grindar och jalusier, oavsett fabrikat eller modell.

Samarbete

Med ett samarbete med något av serviceföretagen får ni en pålitlig servicepartner. Deras tekniker finns snabbt på plats. Vi eftersträvar långsiktighet och nära samarbete tillsammans med våra kunder.

Önskar du offert?

Lämna dina uppgifter och vad du behöver hjälp med, så hör vi av oss snarast möjligt.