Portar för maskinhallar

Portar för maskinhallar av hög kvalité

När man letar efter rätt är säkerhet, hållbarhet, möjlighet till anpassning och utseende mycket viktiga egenskaper. Du söker en pålitlig produkt som ska fungera problemfritt under alla omständigheter.

En beprövad produkt som tillverkas efter dina önskemål och som levereras i tid.

Utförande

Av stål och aluminium, med eller utan fönster och i nästan vilka önskade storlekar och färger som helst.

Tack vare de många möjliga kombinationerna kan portarna enkelt integreras i såväl maskinhallar som lantbruksbyggnader. De är funktionella, enkla att hantera och förhöjer utseendet på lokalerna.

Planering

Denna webbsida ger en detaljerad överblick över våra modeller, material, produktvarianter och specialportar.

Med hjälp av denna information kan du tillsammans med dina rådgivare bestämma utformningen för just din port.

Säkerhet

Våra portar för maskinhallar uppfyller de mest krävande EU-normerna när det gäller säkerhet och hållbarhet.

I mer än 20 år har våra portar installerats och uppskattats över hela Europa – från Sverige till Spanien, från Schweiz till Island, i ett brett spektrum av användningsområden och i mycket varierande väderförhållanden (temperatur, vind och nederbörd) ger våra takskjutportar för industrier pålitligt tillträde genom de öppningar där de installerats.

Garanterad kvalitet

Med våra maskinhallsportar kan du räkna med optimal säkerhet och hållbarhet beträffande såväl produkten som leveransen, installationen och servicen. Vi garanterar högsta kvalitet.

Flexibel

Våra portar är uppbyggda av olika stål- eller aluminiumsektioner. Detta ger dig möjligheten att specificera format, funktionalitet och utseende efter egna önskemål.

Dessutom kan portarna lackeras i valfri RAL/NCS färg. Våra erfarna ingenjörer har expertkunskaperna som gör att de kan ta fram en passande port försin maskinhall och för just din unika situation.

Certifierad

För att garantera kvalitet och säkerhet har EU-kommissionen etablerat Europeiska riktlinjer i EN13241 1:2003 standarden.

Samtliga våra portar uppfyller de krav som specificeras i denna CE NEN standard. Detta har fastslagits av det ackrediterade svenska forskningscentret RISE (Sveriges Tekniska Forskningsinstitut).

Hållbar

Du vill naturligtvis ha en maskinhallsport som helt och hållet uppfyller dina önskemål och som kommer att fungera problemfritt i många år. Panelerna i våra portar har optimalt korrosionsskydd tack vare att vi använder material av högsta kvalitet som är galvaniserat/anodiserat och lackat.

Detta är en garanti för lång livslängd t o m när de utsätts för extrema väderförhållanden.

Tillförlitlig

Tillverkas helt och hållet i Europa. I mer än 20 år har ConDoor över hela Europa levererat kvalitets industriportar i enlighet med överenskomna specifikationer och leveranstider, från våra egna fabriker.

Vi håller vår kvalitetsstandard på högsta nivå genom nyskapande produkter och omfattande intern kvalitetskontroll. Våra produkter gör oss till ett av de ledande portföretagen i Europa.

Önskar du offert för industriportar?

Lämna dina uppgifter och vad du behöver hjälp med, så hör vi av oss snarast möjligt.

Få din port & vikport till maskinhall att hålla längre med rätt underhåll

Vi gillar saker som håller länge och alla portar är konstruerade för att hålla en livstid. Men det är förstås viktigt med underhåll. För att förlänga livslängden på din port eller vikport till maskinhallen är regelbundet underhåll avgörande. Här är några tips för att hålla den i gott skick.

Rengör regelbundet: Ta bort smuts, damm och andra föroreningar från portens yta med en mjuk borste eller trasa. Detta förhindrar ackumulering av smuts som kan skada portens yta eller mekanismer.

Smörj rörliga delar: Regelbunden smörjning av gångjärn, rullar och andra rörliga delar minskar friktionen och förlänger livslängden på portens mekanismer. Använd ett lämpligt smörjmedel enligt tillverkarens rekommendationer.

Kontrollera för slitage: Inspektera regelbundet portens komponenter för tecken på slitage eller skador, som sprickor, rost eller böjda delar.

Justera spår och anslutningar: Se till att portens spår är raka och att alla anslutningar är ordentligt säkrade. Lösa eller sneda spår kan orsaka problem med portens rörelse och öka risken för skador.

Kontrollera säkerhetsfunktioner: Testa regelbundet portens säkerhetsfunktioner, som automatiska stopp eller sensorer, för att säkerställa att de fungerar korrekt.

Om något inte fungerar som det ska, reparera eller ersätt det så snart som möjligt. Byt ut slitna eller skadade delar för att undvika försämring av portens prestanda och säkerhet.

Rådfråga oss

Innan du tar ett beslut är det också klokt att rådfråga oss på ConDoor som är experter inom portinstallation. Vi kan ta fram en skräddarsydd plan baserad på din situation – dom allra flesta installationer är ju unika och kräver olika lösningar och.

Vi hjälper dig med montering i Östergötland, Mälardalen och Skåne

Vi har möjlighet att erbjuda service och montering av våra produkter i flera regioner via ett antal samarbetspartners. OBS! Uppge alltid ConDoor som referens!

Östergötland: Skill AB: 010-2203800

Mälardalen: Doortechnique AB: 0723-962336

Skåne: ATS AB: 0704-831987

Service och reparationer utförs och dokumenteras enligt gällande regler och föreskrifter. Montörernas och serviceteknikernas servicebilar är utrustade med de vanligaste reservdelarna.