High-line

High-Line serien

För många människor står garageportar i High-Line serien för den perfekta kombinationen av hållbarhet, funktionalitet och klass.

Det är inte utan anledning som portarna i High-Line serien är de bästsäljande portarna i vårt produktsortiment. Denna serie erbjuder en mängd olika ytstrukturer och profiler, från modernt till klassiskt. Din port måttbeställs och levereras i enlighet med ditt färgval.

High-line Garageport

Grundkonstruktionen för High-Line porten utgörs av horisontella 40 mm tjocka stålsandwichpaneler med en isolerande, branddämpande skumkärna (CFC-fri). not-spontkonstruktionen gör att sektionerna passar ihop så gott som skarvlöst. Tack vare den extra tjocka stålplåten, som är galvaniserad och ytbelagd kommer din port att få lång livslängd. alla dessa egenskaper ger porten en robust framtoning.

Du kan ge din High-Line port din egen stil med de olika paneler som finns att välja på. Varje panel har sin unika karaktär, struktur och ytprägling.

Som standard levereras portarna vitlackerade. Naturligtvis kan din port också lackeras i praktiskt taget vilken annan färg som helst så att den helt harmonierar med ditt hus och dess dörrar och fönster.

Inbrottsskydd

Det är viktigt att din garageport ger dig trygghet. Låsen på våra portar är granskade och certifierade av stiftelsen för fasadelementkvalitet – SKG. SKG-märkningen är en viktig säkerhetsaspekt.

Anti-lyft funktion

Om din port har elektrisk manövrering skyddas den automatiskt av en anti-lyft funktion. Denna utrustning är inbyggd i motorsystemet och hindrar att porten lyfts genom att den skapar motstånd när någon försöker öppna porten för hand.

Klämskydd

Våra elektriskt manövrerade garageportar är som standard utrustade med en kraftbegränsare. Denna ser till att porten öppnas automatiskt om lätt motstånd uppstår, t.ex. om en person eller ett fordon kommer emellan.

Önskar du offert?

Lämna dina uppgifter och vad du behöver hjälp med, så hör vi av oss så snart vi hinner.