Wood-line

Wood-line serien

Föredrar du en garageport med ett verklighetstroget träutseende?

Vill du också ha en port med stålportens livslängd och minimala underhåll? Med Wood-Line får du ett brett utbud av valmöjligheter.

Här finns allt från helt klassisk med kassetter till exklusiv och modern. Du kan knappt se skillnad på Wood-Line paneler och paneler som består av riktigt trä och de ger ditt hem en förfinad och karaktärsfull framtoning. Allt detta samtidigt som de är tåliga som stål.

Wood-line valmöjligheter

Stommen i Wood-Line portarna utgörs, precis som i High-Line av 40 mm stålsandwichpaneler med en isolerande branddämpande skumkärna (CFC-fri). Panelerna har olika träslagsstrukturer och prägling. Detta ger porten den varma känslan och exklusiva framtoningen som finns hos riktigt trä.

Den extra tjocka stålplåten garanterar lång livslängd.

Till detta kommer att panelerna, till skillnad från riktigt trä, är så gott som underhållsfria.

Välj det träutseende som passar dig från tabellen här bredvid. Tidlös och slät eller klassisk och rustik. Valet är ditt. Vi tillverkar din port i storlek och utseende som passar dig.

Inbrottsskydd

Det är viktigt att din garageport ger dig trygghet. Låsen på våra portar är granskade och certifierade av stiftelsen för fasadelementkvalitet – SKG. SKG-märkningen är en viktig säkerhetsaspekt.

Anti-lyft funktion

Om din port har elektrisk manövrering skyddas den automatiskt av en anti-lyft funktion. Denna utrustning är inbyggd i motorsystemet och hindrar att porten lyfts genom att den skapar motstånd när någon försöker öppna porten för hand.

Klämskydd

Våra elektriskt manövrerade garageportar är som standard utrustade med en kraftbegränsare. Denna ser till att porten öppnas automatiskt om lätt motstånd uppstår, t.ex. om en person eller ett fordon kommer emellan.

Önskar du offert?

Lämna dina uppgifter och vad du behöver hjälp med, så hör vi av oss så snart vi hinner.