Top-line

Top-line serien

Top-Line, individuell kreativitet

Vår Top-Line garageport är en pålitlig och hållbar aluminiumport med ett brett utbud av valmöjligheter. Top-Line erbjuder den största friheten att skapa din egen personliga design.

Top-Line porten baseras på en underhållsfri aluminiumram som du kan fylla med olika varianter av paneltyper, akryl eller glasrutor eller till och med klä den med trä. Porten designar du helt efter dina egna önskemål. Detta kan ge din garageport ett förvånansvärt annorlunda utseende.

Obegränsade möjligheter

Genom att kombinera genomskinliga och släta fyllningar i aluminiumramen kan du skapa en helt egen personlig stil.
Såväl sektionshöjd och bredd kan väljas så att de på bästa sätt passar ditt garage och så att allt smälter samman på ett idealiskt sätt.

Dessutom är utbudet av färger på ramar och fyllningar nästan obegränsat och kan väljas separat.

Top-Line serien skänker dig den optimala skaparfriheten.

Tillsammans kan vi utforma en kvalitetsport som i sin framtoning, färg och uppdelning i fält, kommer att vara i fullständig  harmoni med ditt hem. Vi har kunnandet, hantverksskickligheten och produktionsresurserna som krävs för att också klara mera komplicerade önskemål.

Alla dörrar i vårt sortiment har fingerskydd som standard. Det är ett lagstadgat krav på att förhindra att fingrarna kläms mellan panelerna när man öppnar och stänger dörren.

Fönstersektioner

Top-Line sektioner kan också användas som fönstersektioner i såväl High-Line som Wood-Line serierna. Med dessa paneler förhöjer du inte bara portens utseende utan låter också mera ljus nå in i ditt garage.

Inbrottsskydd

Det är viktigt att din garageport ger dig trygghet. Låsen på våra portar är granskade och certifierade av stiftelsen för fasadelementkvalitet – SKG. SKG-märkningen är en viktig säkerhetsaspekt.

Anti-lyft funktion

Om din port har elektrisk manövrering skyddas den automatiskt av en anti-lyft funktion. Denna utrustning är inbyggd i motorsystemet och hindrar att porten lyfts genom att den skapar motstånd när någon försöker öppna porten för hand.

Klämskydd

Våra elektriskt manövrerade garageportar är som standard utrustade med en kraftbegränsare. Denna ser till att porten öppnas automatiskt om lätt motstånd uppstår, t.ex. om en person eller ett fordon kommer emellan.

Önskar du offert?

Lämna dina uppgifter och vad du behöver hjälp med, så hör vi av oss så snart vi hinner.