Design-line

Design-line serien

Design-Line, arkitektoniskt uttryck

Letar du efter en garageport med en speciell framtoning, ta då en titt på vår Design-Line serie. Utseendet på de 40 mm tjocka stålsandwichpanelerna finns tillgängliga i följande fyra varianter: Umbra, Antra, Quartz och Granite. Var och en har sin speciella karaktär.

Från modern och trendig till naturlig och tidlös. Med en Design-Line garageport gör du ett arkitektoniskt avtryck och ger ditt hem en speciell touch.

Design-Line Umbra

Den utmärkande smalrandiga mikroprofilfinishen hos Design-Line Umbra ger din garageport ett slående utseende.

Umbra finns som standard i fyra färger: silver (RAL-9006), mörksilver (RAL-9007), grafitgrå (RAL-7016) och vit (RAL-9010).

Design-Line Antra

Design-Line Antra har en attraktiv antracitfärg med en alldeles extraordinär ytstruktur. Den ger garageporten ett modernt utseende som stämmer överens med de senaste trenderna inom arkitektur.

Design-Line Quartz

Design-Line Quartz har en yta som ger ett sobert och varmt utseende på samma gång som den samtidigt ger en lyxig touch!

Design-Line Granite

Om du letar efter ett lugnt och naturligt utseende på din garageport välj då Granite. Som namnet antyder ger den gråtonade ytan en känsla av kraft och hållbarhet. Den skapar ett fräscht och förvånansvärt naturligt utseende.

Inbrottsskydd

Det är viktigt att din garageport ger dig trygghet. Låsen på våra portar är granskade och certifierade av stiftelsen för fasadelementkvalitet – SKG. SKG-märkningen är en viktig säkerhetsaspekt.

Anti-lyft funktion

Om din port har elektrisk manövrering skyddas den automatiskt av en anti-lyft funktion. Denna utrustning är inbyggd i motorsystemet och hindrar att porten lyfts genom att den skapar motstånd när någon försöker öppna porten för hand.

Klämskydd

Våra elektriskt manövrerade garageportar är som standard utrustade med en kraftbegränsare. Denna ser till att porten öppnas automatiskt om lätt motstånd uppstår, t.ex. om en person eller ett fordon kommer emellan.

Önskar du offert?

Lämna dina uppgifter och vad du behöver hjälp med, så hör vi av oss så snart vi hinner.